508 450 230

(5/5) ponad 200 opinii! - www.tylkogrecja.com

OPINIE I REKOMENDACJE

SPRAWDŹ OPINIE O NAS

5

Stowarzyszenie „UNIWERSYTETU TRZECIEGO WIEKU” – Ostróda
  • 2022

    Prezes: Grażyna Harasim
    Stowarzyszenie Uniwersytetu III Wieku w Ostródzie spędziło cudowne chwile w Grecji z biurem SZAVEL TRAWEL WOJCIECH SZAWEL. Biuro Szavel Travel dokłada wszelkich starań, aby podczas pobytu była dobra atmosfera, a organizowane wycieczki na długo pozostały w pamięci. Właściciel firmy Pan Wojciech wraz z Panią Iloną to profesjonaliści w każdym calu. Polecamy BIURO SZAVEL TRAVEL WOJCIECH SZAWEL. Pozdrawiamy
OPINIE-I-REKOMENDACJE-tylkoGRECJA.com-Szavel-Travel-Wojciech-Szawel.jpg
tylkoGRECJA.com Szavel Travel - Wojciech Szawel UTW NYSA.jpg

5

UNIWERSYTET TRZECIEGO WIEKU W NYSIE
  • 2022

    WICEPREZES: Urszula Barbara Struś
    Podziękowanie dla biura turystycznego Szavel Travel!
    Zarząd Stowarzyszenia „Uniwersytetu Trzeciego Wieku im. Jerzego Kozarzewskiego w Nysie składa podziękowanie dla Biura Podróży Szavel Travel Wojciech Szawel w Łodzi za profesjonalną organizację wyjazdu do słonecznego Pantaimonas w Grecji.

5

Łowicki Uniwersytet Trzeciego Wieku – Łowicz
  • 2022

    Prezes: Krystyna Kucharska:
    W imieniu uczestników wycieczki do Grecji do miejscowości Panteleimonas w dniach 30 maja – 10 czerwca 2022 r. zaproponowanej przez biuro podróży SZAVEL TRAVEL WOJCIECH SZAWEL z Łodzi, składa Organizatorom serdeczne podziękowania za moc niezapomnianych wrażeń z tego pobytu. Komplet wyczerpujących informacji nt. organizacji wycieczki, jaki seniorzy otrzymali już na etapie wstępnej rekrutacji, pozwolił dokładnie przygotować się im do pobytu i rozwiać wszelkie wątpliwości. Na duże uznanie zasługuje fakt, że właściciel biura podróży SZAVEL TRAVEL WOJCIECH SZAWEL pan Wojciech, mimo zmienionej wiosną 2022 r. rzeczywistości ekonomicznej, zagwarantował niezmienność uzgodnionej dużo wcześniej ceny wyjazdu, co w przypadku osób starszych miało kolosalne znaczenie. Polecamy biuro podróży SZAVEL TRAVEL WOJCIECH SZAWEL z Łodzi jako zaufanego partnera wypoczynku.
opinia-i-rekomandacja-tylkoGRECJA.com-Szavel-Travel-Wojciech-Szawel-lowicz.jpg

5

POLSKI ZWIĄZEK EMERYTÓW, RENCISTÓW i INWALIDÓW ZARZĄD OKRĘGOWY z siedzibą w Płocku
  • 2021

    PRZEWODNICZĄCY: Jawdiga Korneszczuk
    Zarząd Oddziału Okręgowego PZERiI z siedzibą w Płocku składa podziękowanie dla Biura Podróży Szavel Travel Wojciech Szaweł w Łodzi za profesjonalną organizację imprez turystycznych do słonecznego Pantaleimonas w Grecji w terminach od dnia 06-17 września i od dnia 17-28 września 2021 r. i pragnie poświadczyć pełne usatysfakcjonowanie ze współpracy w przygotowaniu wyjazdu dla naszych członków.
    Dziękujemy organizatorowi za udaną współpracę, za zapewnienie bezpiecznej podróży, za miłe i gościnne przyjęcie.
    Dziękujemy za przesympatyczną przewodniczkę w osobie Pani Ilony Kowalczuk, która potrafiła zainteresować wszystkich historią Grecji oraz poświadczamy pełen profesjonalizm i gościnność Pana Wojciecha.
    Dziękujemy również za sprawne i rzetelne realizowanie programu wycieczek urozmaicających nasz pobyt.
    Biuro Podróży w pełni spełniło warunki zawartej umowy i zasługuje na rekomendację sprawdzonego i zaufanego organizatora wypoczynku.

5

Oddział Rejonowy POLSKIEGO ZWIĄZKU EMERYTÓW, RENCISTÓW I INWALIDÓW – Pisz
  • 2021

    Przewodniczący: Krzysztof Rumiński
    Serdecznie dziękuję w imieniu własnym jak i grupy emerytów z Pisza za zorganizowanie pobytu w GRECJI w dniach 24.09 – 05.10.2021roku. Wysoki poziom usług,miła atmosfera, smaczne posiłki i zwiedzane miejsca na długo pozostaną-w naszej pamięci. Wszystkie zobowiązania wynikające z umowy zostały zrealizowane w 100% , co świadczy o Waszej rzetelności i pełnym profesjonalizmie. Jestem przekonany, że za kilka lat moi emeryci wrócą do Was, żeby spędzić magiczne
    waacje. Nasze zdowolenie świadczy o tym, że warto korzystać z Waszej turystycznej oferty.

5

ODDZIAŁ REJONOWY Polskiego Związku Emerytów, Rencistów i Inwalidów w Nysie
  • 2021

    PRZEWODNICZĄCY: Mieczysław Łużny
    W terminie 17.06- 28.06.2021r mieliśmy okazję uczestniczyć w wyjeździe do Grecji, zorganizowanego przez Biuro Podróży „Szavel Travel Wojciech Szaweł Tylko Grecja”. Właściciel Biura Pan Wojciech Szaweł podczas ustalania programu wyjazdu uwzględnił wszystkie oczekiwania Seniorów z Oddziału Rejonowego Polskiego Związku Emerytów Rencistów i Inwalidów w Nysie. Seniorzy wrócili z wyjazdu bardzo zadowoleni, program wyjazdu został zrealizowany zgodnie z umową, a nawet został rozszerzony o dodatkowe wycieczki.
    Dzięki dobrej organizacji Pani Ilony, która była naszym Rezydentem oraz przewodnikiem, sprawnie i rzetelnie załatwiane byty wszelkie sprawy związane z naszym pobytem w Grecji.
    Biuro Podróży „Szavel Travel Wojciech Szaweł Tylko Grecja”, jako organizator wczasów w Grecji wykazał się dużym profesjonalizmem, oraz wysoką jakością świadczonych usług.
    Polecamy Biuro Podróży „Szavel Travel Wojciech Szaweł Tylko Grecja” jako organizatora wyjazdów do Grecji .

5

Uniwersytet Trzeciego Wieku w Nowym Mieście Lubawskim
  • 2021

    Leszek Bober – Organizator i pilot wycieczki
    We wrześniu 2021roku, 45-osoba grupa seniorów UTW Nowe Miasto Lubawskie przebywała w miejscowości Pantalejmonas na Riwierze Olimpijskiej, wycieczce organizowanej przez biuro turystyczne „Szavel travel Wojciech Szawel- TylkoGrecja.com” z Łodzi, Były to piękne wspaniałe dni pełne wrażeń , ciekawych wycieczek pilotowanych przez przesympatyczną panią Ilonę , która w bardzo merytoryczny sposób opisała nam zwiedzane miejsca i obiekty. Przejazd zrealizowany wygodnym autokarem z bardzo doświadczonymi, kulturalnymi kierowcami z firmy Przewoź osób – Jan Kozibski. Warunki podczas pobytu , wyżywienie oraz program były SUPER!!! Podsumowując należy podkreślić że w grupie 45 seniorów nie było niezadowolonych osób. Był zachwyt, zadowolenie i szacunek dla pracowników biura „Szavel travel Wojciech Szawel- TylkoGrecja.com”. Jesteście wspaniali, bardzo polecamy wycieczki zarówno dla grup jak i osób indywidulanych z ww. biurem.

5

Samorząd Uczniowski IX Liceum Ogólnokształcącego im. Klementyny Hoffmanowej w Warszawie
  • 25 lipca 2019

    Przewodnicząca: Agata Nowotnik
    Bardzo dobre warunki pobytowe oraz udana współpraca, sprawne i rzetelne realizowanie programu wycieczek zasługują na pełne uznanie. Osoby zaangażowane w organizację naszego pobytu cechował pełen profesjonalizm. Biuro w pełni spełniło warunki zawartej umowy.Wymienione czynniki pozwalają rekomendować Biuro Podróży SZAVEL TRAVEL jako sprawdzonego, zaufanego organizatora wypoczynku.

5

Stowarzyszenie Orkiestra Dęta Chludowo
  • 03 sierpnia 2019

    Prezes: Michał Wojtyna
    Wszelkie sprawy organizacyjne były załatwione w sposób profesjonalny. Osobisty przyjazd przedstawicieli firmy na spotkanie do Poznania, umożliwił bezpośrednie omówienie wszelkich spraw związanych z wyjazdem. Firma zapewniła komfortowy transport z bardzo dobrymi kierowcami.
    Warunki zakwaterowania oraz wyżywienia były na bardzo wysokim poziomie. Pomoc ze strony organizatorów w sprawach nie ujętych w umowie – bezcenna.
    Serdecznie polecamy korzystanie z usług Firmy „Szavel Travel”.

5

Polski związek Emerytów, Rencistów i Inwalidów Reda
  • 25 lipca 2019

    Przewodnicząca: Elżbieta Lesner
    Cudowna i niezapomniana wycieczka do Grecji długo pozostanie w naszej pamięci. Pokoje z pięknymi balkonami – 2-osobowe wyposażone w lodówki i TV. Przed hotelem mnóstwo zieleni, kwiatów i bardzo zadbany basen. Pan Wojciech zorganizował dla nas wiele ciekawych i atrakcyjnych wycieczek, podczas których towarzyszyła nam przewodniczka Pani Ilona — wykazująca się świetną wiedzą. Wszędzie dowożeni byliśmy wygodnymi autokarami.
    W imieniu grupy emerytów z Redy serdecznie dziękuję wszystkim osobom, które otaczały nas opieką i uprzyjemniały nam wszystkie dni pobytu: – Panu Wojciechowi Szawel — organizatorowi, wspaniałej przewodniczce Pani Ilonie Kowalczuk, polskiej obsłudze w kuchni i kierowcom.

5

TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ DZIECI ZARZĄD DZIELNICOWY WARSZAWA — BIAŁOŁĘKA
  • 24 kwietnia 2019

    Prezes: Beata Ciejka
    Już w czasie podróży okazało się, że jesteście Państwo profesjonalistami. Podróż przebiegała bezpiecznie z troską o potrzeby dzieci. Ośrodek wygląda tak, jak na zdjęciach. Pokoje są przytulne, każdy z balkonem. Jedzenie było bardzo dobre, urozmaicone, dożo warzyw, owoców, serów. Czuliśmy codziennie Państwa troskę i opiekę i starania, aby ten pobyt był jak najmilszy dla naszych dzieci. Wycieczki, które zorganizowaliście do starego miasta Platanos, masywu Olimpu, bazaru greckiego i całodniową- rejs statkiem na wyspę Skiatos wspominamy jako bardzo dobrze zorganizowane i niezwykle przyjemne dla jej uczestników. Podczas rejsu zobaczyliśmy po raz pierwszy delfiny w stadach!
    Mieliśmy absolutne poczucie, że jesteśmy mile widziani w Państwa Ośrodku. Czuliśmy się w 100 % gośćmi. Bardzo Państwu dziękujemy i będziemy polecać wakacje w Grecji w ośrodku Platanos.

5

ZWIĄZEK EMERYTÓW I RENCISTÓW POŻARNICTWA RP W OŚWIECIMIU
  • 11 października 2017

    Prezes koła: Edmund Kalfas
    Doskonałe warunki pobytowe, bardzo dobra współpraca, bardzo sprawne, profesjonalne i rzetelne realizowanie programu wczasów oraz miła obsługa zasługują na uznanie. Dziękujemy za miły pobyt i wspaniale spędzony czas wakacji. Biuro w pełni spełniło warunki umowy, zgodnie z przedstawioną przez siebie ofertą. Bardzo dobra i sprawna organizacja oraz zadowolenie uczestników imprezy pozwala rekomendować Firmę jako wiarygodnego organizatora wypoczynku.

5

Stowarzyszenie Emerytów i Rencistów w Żelechowie
  • 16 marca 2018

    Prezes koła: Witold Waldemar Rybitwa
    Pragniemy podzielić się opinią na temat pobytu naszej grupy seniorów na wycieczce do Grecji, zorganizowanej przez Biuro Podróży Szavel Travel Wojciech Szavel. Wszyscy nasi uczestnicy wycieczki pragną podziękować Panu Wojciechowi i Pani Ilonie Kowalczuk (pilotowi naszej wycieczki) za super organizację.
    Pobyt w Grecji długo pozostanie w naszej pamięci. Z całą pewnością polecamy to biuro podroży wszystkim, którzy chcą się wybrać na wycieczkę do Grecji.

5

Orkiestra Dęta Ochotniczej Straży Pożarnej w Słupcy
  • 05 maja 2018

    Wiceprezes: Joanna Gajdzińska
    Wszystkie aspekty organizacyjne były na najwyższym poziomie. Pensjonat odznaczał się bardzo miłą obsługą, pokoje były czyste, dobrze wyposażone, posiłki zawsze świeże i smaczne. Organizatorzy w sposób profesjonalny zrealizowali swoje zobowiązania wobec wypoczywających, dbali o każdy szczegół, zaspokajali wszystkie prośby uczestników, służyli radą i pomocą. Z pełnym przekonaniem polecamy innym Biuro Podróży Szavel Travel Wojciech Szawel z Łodzi.

5

Świebodzińska Orkiestra Dęta
  • 18 kwietnia 2018

    Dyrektor Świebodzińskiego Domu Kultury Stanisław Mosiejko
    Wyjazd do Grecji był w pełni zgodny z ofertą. Pokoje w pensjonacie były czyste i dobrze wyposażone; uczestnicy otrzymywali świeże i smaczne jedzenie, które w zupełności pokrywało zapotrzebowanie tak młodszych, jak i starczych członków orkiestry. Organizatorzy dbali też o naszą rozrywkę, służyli cennymi radami oraz przygotowali dla nas wycieczki, prowadzone przez kompetentnych przewodników. Do dziś członkowie zespołu z chęcią rekomendują wyjazd zorganizowany przez Biuro Podróży Szavel Travel Wojciech Szawel i z nutą nostalgii wspominają wspaniałe wakacje w Grecji.
Opinie o Szavel Travel Wojciech Szawel Orkiestra Wyszków

5

Młodzieżowa Orkiestra Dęta OSP w Wyszkowie
  • 15 sierpnia 2015

    Prezes: Franciszek Józef Bieganowski
    Serdecznie dziękujemy za wspaniałą organizację wypoczynku naszej grupy na warsztatach muzycznych w Grecji. Warunki pobytu, wyżywienie oraz zorganizowane wycieczki fakultatywne spełniły nasze oczekiwania. Dziękujemy także za zapewnienie kompetentnego pilota wycieczek oraz profesjonalnych i życzliwych kierowców. Życzymy wszelkiej pomyślności w życiu osobistym i zawodowym.

5

Towarzystwo Przyjaciół Dzieci
  • 10 kwietnia 2018

    Wiceprezes: Iwona Bachmat
    Kolonie letnie dla dzieci i młodzieży zostały perfekcyjnie przygotowane i zrealizowane, zarówno pod względem merytorycznym jak i organizacyjnym – hotel, autokar, wyżywienie nad wyraz spełniły nasze oczekiwania. Na uwagę zasługuję bardzo miły i profesjonalny personel oraz smaczne i zawsze świeże posiłki. Wzajemna współpraca TPD Oddział Wawer z Biurem Turystycznym Szavel Travel Wojciech Szawel z Łodzi przebiegła bez zastrzeżeń i zgodnie z naszymi oczekiwaniami.
Rekomendacje Szavel Travel Wojciech Szawel UOTW Warszawa

5

Uniwersytet Otwarty Trzeciego Wieku w Warszawie
  • 07 maja 2018

    Kierownik UOTW: Elżbieta Kowalska
    Czas spędzony w Pantelejmonas był niezapomniany, wypełniony wieloma atrakcyjnymi wycieczkami prowadzonymi przez niezawodną panią Ilonę Kowalczuk . Zatęskniliśmy za ciepłą, domową atmosferą, miłymi, życzliwymi ludźmi i dlatego wybieramy się powtórnie do ośrodka pana Wojciecha już w czerwcu tego roku. Za pobyt w czerwcu 2015 roku serdecznie dziękujemy i do zobaczenia w Pantelejmonas już za miesiąc.

5

Ełcki Uniwersytet Trzeciego Wieku
  • 17 sierpnia 2016

    Prezes: Elżbieta Koc
    Pragnę serdecznie podziękować za zorganizowanie profesjonalnego pobytu dla naszych seniorów w 2013 oraz w 2016 roku. Wysoki poziom merytoryczny i logistyczny usługi, troska o pełne bezpieczeństwo i miłą atmosferę podróży, co w sytuacji seniorów ma bardzo duże znaczenie, sprawiły, że pobyt w Grecji na długo pozostanie w naszej pamięci i pozostawi niezapomniane wrażenia. Wszystkie zobowiązania wynikające z umowy zostały w sposób prawidłowy przeprowadzone, co świadczy o Waszej rzetelności i pełnym profesjonalizmie. Państwa Biuro będziemy gorąco polecać.

5

Giżycki Uniwersytet Trzeciego Wieku
  • 05 września 2014

    Prezes: Anna Danilewicz
    W związku ze zbliżającymi się wakacjami chciałabym polecić Państwu Biuro podróży Szavel Travel. Spędziliśmy w Grecji w Panteleimonas wspaniały czas. Poddaliśmy się urokowi greckiego klimatu i gościnności przesympatycznych gospodarzy, którzy otoczyli nas troskliwą opieką. Samo miasteczko bardzo urokliwe z piękną plażą i czystą lazurową wodą, położone pod masywem Olimpu. Wycieczka pozostawiła niezapomniane wrażenia.

5

Gołdapski Uniwersytet Trzeciego Wieku
  • 12 lipca 2017

    Prezes: Zofia Burel
    Serdecznie dziękujemy za wspaniale zorganizowany pobyt w Waszym Ośrodku, miłą obsługę, smacznie przyrządzane posiłki. Za dostarczenie wielu wrażeń duchowych, poznanie pięknych zabytków, przyjazną atmosferę. Chętnie skorzystamy z Waszych usług w przyszłości.

5

Uniwersytet Trzeciego Wieku z Kłaja
  • 18 kwietnia 2018

    Przewodnicząca UTW: Maria Chyl
    Piękny i zadbany hotel, położony blisko morza, wyśmienite jedzenie oraz cudowna obsługa. Ponadto atrakcje i wycieczki organizowane przez biuro przerosły nasze najśmielsze oczekiwania. Bez cienia wątpliwości możemy polecić skorzystanie z usług biura, dla którego klienci są najważniejsi. Kilka zaprzyjaźnionych z nami uniwersytetów, zachęconych opowieściami o naszym wspaniałym wyjeździe, już zdecydowało o podjęciu współpracy z biurem prowadzonym przez Pana Wojciecha, a nasz Uniwersytet w przyszłym roku planuje kolejny wyjazd, na który nie wyobrażamy się wybrać z innym biurem.

5

Uniwersytet Trzeciego Wieku w Lublińcu
  • 24 czerwca 2015

    Prezes: Roman Szafraniec
    Biuro Podróży Szawel Travel jako organizator wyjazdu wykazało się dużym profesjonalizmem oraz wysoką jakością świadczonych usług. Wszelkie zobowiązania wynikające z umowy zostały przeprowadzone rzetelnie i terminowo. Pragniemy poświadczyć pełne usatysfakcjonowanie ze współpracy przy przygotowaniu wyjazdu.

5

Mrągowski Uniwersytet Trzeciego Wieku
  • 30 kwietnia 2018

    Prezes: Halina Sawicka
    Organizatorzy wyjazdu świetnie się spisali i wywiązali ze wszystkich obietnic w stosunku do naszej grupy. Również nasz harmonogram wycieczek oraz innych zajęć był dostosowany do warunków pogodowych oraz możliwości uczestników. Biuro turystyczne Szawel Travel Pana Wojciecha Szawela i jego pracownicy nie tylko sprzedają usługę turystyczną, ale przede wszystkim dzielą się swoją miłością i pasją do Grecji i jej mieszkańców.

5

Uniwersytet Trzeciego Wieku w Opocznie
  • 20 czerwca 2016

    Prezes: Bogumiła Mazur
    Współpraca przebiegała na najwyższym poziomie. Biuro Turystyczne wykazało się dbałością o klienta i dużym zaangażowaniem. Wyjazdy były przeprowadzone zgodnie z zawartymi umowami, zarówno transport autokarem, zapewnienie zakwaterowania, wyżywienie, ubezpieczenie jak i zorganizowanie wycieczek fakultatywnych i zabaw integracyjnych. Z pełną odpowiedzialnością możemy polecić usługi Biura Turystycznego Szavel Travel.

5

Uniwersytet Trzeciego Wieku w Rykach
  • 02 sierpnia 2017

    Prezes: Zofia Polak
    Miła obsługa, smaczne wyżywienie, warunki zakwaterowania dobre, świetna organizacja wycieczek, które bardzo polecamy. Jest to niepowtarzalna okazja poznania wspaniałych zabytków Grecji, z przewodniczką posiadającą dużą wiedzę i władająca świetnie językiem greckim. Wakacje w Grecji były czystą przyjemnością, ucieczką od codzienności i pozostaną na długo w naszej pamięci.

5

Wawerskie Towarzystwo Uniwersytetu Trzeciego Wieku
  • 03 czerwca 2017

    Prezes: Teresa Bojanowicz
    W naszych turystycznych „wspominkach” z zachwytem i tęsknotą obecne są Meteory, stary kamienny Panteleimonas, niezapomniany rejs na Skiatos w archipelagu Sporady, grecki targ i greckie tańce; a także zupełnie wyjątkowy stosunek właściciela i pracowników Szavel – Travel do klientów – czuliśmy się jak oczekiwani goście – przyjaciele, a nie przedmioty zarobkowania.
Okręgowa-Sekcja-Emerytów-i-Rencistów-ZNP-referencja-tylkogrecja

5

Związek Nauczycielstwa Polskiego we Wrocławiu
  • 24 maja 2018

    Prezes: Irena Małkiewicz

    Zarząd Okręgowej Sekcji Emerytowi Rencistów Związku Nauczycielstwa Polskiego we Wrocławiu serdecznie dziękuje Kierownictwu Biura Podróży Szavel Travel i Pani Rezydent Ilonie Kowalczuk za profesjonalne organizowanie wczasów w Grecji. Nasi emerytowani nauczyciele już trzeci raz będą wypoczywać w Waszym ośrodku w 2018 roku. Dobre warunki lokalowe, smaczne i obfite posiłki, wiele ciekawych atrakcji oraz bardzo sympatyczna i miła obsługa sprawiają, że chce się tutaj wracać po raz kolejny. Wycieczki , zarówno te w pakiecie, jak i fakultatywne są bardzo dobrze przygotowane.
    Dlatego w imieniu moich emerytów serdecznie dziękuję Państwu za bogatą ofertę wczasów, za pełne zaangażowanie w to co robicie, aby wczasowicze czuli się komfortowo i bezpiecznie.

5

Uczniowski Międzyszkolnym Klub Sportowy „Volley 5” w Piotrkowie Trybunalskim
  • 05 września 2017

    Prezes: Jacek Kisiel
    Wyjazd przeprowadzony był zgodnie z zawartą umową. Transport autokarem, jak i zakwaterowanie i wyżywienie spełniły nasze oczekiwania. Chciałbym nadmienić profesjonalne wycieczki z udziałem pilotki — pani Ilony Kowalczuk oraz troskliwą opiekę przez cały czas pobytu. Z pełną odpowiedzialnością polecam usługi Biura Podróży Wojciech Szawel „ Szavel Travel”.

5

Uniwersytet Trzeciego Wieku w Zbąszyniu
  • 08 września 2017

    Prezes: Małgorzata Przybylska
    W Grecji nasza grupa znajdowała się pod opieką rezydentki Ilony Kowalczuk, która otoczyła nas serdeczną troską. Pani Ilona i Pan Wojciech Szawel z ogromną cierpliwością i zaangażowaniem reagowali na wszelkie prośby i uwagi wczasowiczów. Jestem przekonana, że słuchacze naszego UTW jeszcze skorzystają z oferty tego biura i wrócą do Grecji. Łączę serdeczne pozdrowienia i dziękuję za umożliwienie przeżycia nam „naszej wielkiej greckiej przygody”.

5

Stowarzyszenie SENIOR PLUS
  • 28 września 2018

    Prezes: Zbigniew Fedyczek
    Stowarzyszenie SENIORPLUS składa serdeczne podziękowania pracownikom Waszego biura za profesjonalne przygotowanie i realizację pobytu naszych członków w Grecji w miejscowości Panteleimonas.
Stowarzyszenie-SENIOR-PLUS-Częstochowa-OPINIA-TYLKOGRECJA-COM
TPD-Bialoleka-opinie-szavel-travel-wjciech-szavel

5

Towarzystwo Przyjaciół Dzieci Zarząd Dzielnicowy Warszawa Białołęka
  • 08 września 2017

    Prezes Zarządu: Beata Ciejka
    Bardzo dziękujemy za zaangażowanie i cierpliwość w przygotowaniu naszej kolonii. Dziękujemy również za zapoznanie nas z kulturą grecką, wspaniałe wycieczki na Skiathos, targ i masyw Olimpu. Wyjazd spędziliśmy bardzo miło, mam nadzieję, że będziemy mogli jeszcze z Panem współpracować.

5

Uniwersytet Trzeciego Wieku w Białymstoku
  • 05 maja 2018

    Członek Zarządu: Maria Waśkiewicz
    Panie Wojtku może to późno, ale na podziękowania chyba nigdy nie jest za późno. Chcę Panu podziękować za wspaniałe zorganizowanie imprezy w miejscowości Pantelejmonas na Riwierze Olimpijskiej. Mimo wszystkich przeciwności losu — z 40 osób zostało mi 15, dołączył nas Pan do grupy z Wrocławia, nie zmieniając kosztów przysłał po nas busa do Białegostoku i w drodze powrotnej.
    W trakcie pobytu zadbał Pan o atrakcje turystyczne proponując różne wycieczki krajoznawcze. Warunki zakwaterowania naprawdę dobre, pokoje 2-osobowe z kuchenka, lodówką, prysznicem. Jedzenie do oporu, trochę polskie, trochę greckie.Chcę zaznaczyć, że cena w stosunku do zaoferowanych usług była naprawdę niska.
UTW-Bialystok-opinia-o-Szvel-Travel-Wojciech-Szawel
UTW-Braniewo-rekomendacja-szavel-travel-tylko-grecja-com

5

Uniwersytet III Wieku w Braniewie
  • 15 czerwca 2017

    Prezes: Jerzy Wysocki
    Składamy serdeczne podziękowania dla Biura Podróży po Grecji – sympatycznemu Panu Wojciechowi Szawel oraz dla pilota – niezastępionej Pani Ilony Kowalczuk-Charalambidis za przekazanie nam swojej bogatej wiedzy o Grecji. Zawsze będziemy powracać wspomnieniami do spędzonego razem czasu z dużym sentymentem.

5

STOWARZYSZENIE POLICKI UNIWERSYTET TRZECIEGO WIEKU
  • 05 maja 2018

    Prezes: Halina Olejarnikc
    O biurze podróży „ Szavel-Travel”, Wojciech Szawel dowiedzieliśmy się z internetu. Zadzwoniliśmy do pana Wojciecha z chęcią uczestniczenia w tej wycieczce. Pan Wojciech Szawel z panią Iloną Kowalczuk przyjechali z Łodzi do Polic, żeby pomóc nam wszystko zorganizować. Uzyskaliśmy korzystną ofertę cenową. Zorganizowaliśmy grupę 94 osób i pojechaliśmy dwoma autokarami klasy lux. Obsługa w podróży jak i podczas pobytu była bardzo miła i serdeczna. Czas był zorganizowany wspaniale. Na wyżywienie też nie można narzekać, było urozmaicone i smaczne. Reasumując; wyjechaliśmy zadowoleni, dziękując p. Wojtkowi oraz p. Ilonie, za serdeczne przyjęcie. Polecamy z wielu powodów: miejscowość Panteleimonas urocza, warunki bardzo dobre,blisko do plaży, jedzenia pod dostatkiem i smaczne. Widać i czuć starania o satysfakcje klienta. Jeszcze raz dziękujemy za wszystko.
UTW-Police-rekomendacja-tylkogrecja
Agencja-Ekologiczna-ACER-OPINIE-O-SZAVEL-TRAVEL-TYLKOGECJA

5

Agencja Ekologiczna ACER w Zielonej Górze
  • 23 maja 2018

    Kadra
    „Wielu ludzi tak by chciało, by im lato tak zleciało, w pięknym miejscu, w pięknym kraju było Ci jak w raju. Nie myśl długo, nie rozpaczaj do Acera szybko wracaj”.

5

KLUB SPORTOWY „NAWA Skierniewice”
  • 15 września 2018

    Prezes: Marcin Sarna
    W imieniu zawodników Uczniowskiego Klubu Sportowego „NAWA Skierniewice” uczestniczących w obozie sportowo-rekreacyjnym w Grecji dniach 19-29 sierpnia 2018r. serdecznie dziękujemy za jego profesjonalną organizację. Jesteśmy bardzo zadowoleni z programu obozu, który dostarczył nam mnóstwo miłych wrażeń jak również podniósł nasz poziom sportowy. Szczególne podziękowania składam przewodniczce – pilotce Pani Ilonie Kowalczuk-Charalambidis. Jesteśmy pod wrażeniem Jej ogromnej wiedzy, którą przekazuje z niespotykaną pasją, jest osobą o bardzo wysokiej kulturze osobistej. Pozostajemy z nadzieją na dalsze dobre kontakty.

5

AKKT Akademicki Klub Karate Tradycyjnego
  • 27 kwietnia 2018

    Prezes: Jarosław Mejer
    Dziękujemy za zapewnienie bezpiecznej podróży, za miłe i gościnne przyjęcie, dziękujemy za przesympatyczną Panię Rezydentkę, która potrafiła zainteresować młodzież historią Grecji. Dziękujemy również za zorganizowanie ciekawych i wesołych wycieczek urozmaicających pobyt w Grecji.
    Młodzież z AKKT Toruń była tak zachwycona pobytem i gościnnością Pana Wojciech, że postanowiła powrócić w następne wakacje w 2018 w powiększonym składzie.
    Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy z Torunia.